GY.I.K.

Gyakran Ismétlődő Kérdések

1. Miért kerül ennyibe a csomagom megküldése, mikor jóval 20 kg alatt van?

1. A csomagküldésre vonatkozó postai díjszabásokat bárki, bármikor megtrekintheti az interneten. A díjszabás 2-20kg között egységes, csupán 2 kg alatt (csomagolással együtt) van lehetőség ajánlott levélként feladni a csomagot.

Sajnos csak a max.szállítási díjjal tudunk előre számolni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy minél olcsóbban fel tudjuk adni a megrendelt csomagokat.

2. Lehetséges-e az, hogy nem pont ugyanazt a terméket küldik, ami a képen látható?

2. A termékekhez tartozó képek demonstrációs jellegűek, ezért nem minden esetben egyeznek meg mindenben a ténylegesen kiválasztott, megrendelt áruval. A gyártók fenntartják a termékeik változtatásának jogát, mely a csomagolásra is kiterjed. Igyekszünk mindig a képpel azonos terméket küldeni, de némely esetben ez nem lehetséges.

Ha bármilyen speciális kérés tartozik a megrendeléshez, vagy kizárólag a képen látható termék felel csak meg, akkor ezt a megrendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel!

.

3. Milyen esetben INGYENES a házhozszállítás?

A következő esetekben INGYENES a szállítás, ill. csak az áru eladási árát kell megfizetni.

a). Áru átvétele Pécelen, előzetesen egyeztetett időpontban.
Értékhatár nincs, súlyhatár nincs.

b). Megrendelt, visszaigazolt áru kiszállítása előzetesen egyeztetett időpontban csak 1.000,-Ft feletti összértékű megrendelés esetében kizárólag az alábbi területekre:
- Budapesten csak a XVII kerületben,
- Pécel,

FONTOS!
A felsorolt INGYENES lehetőségek nem érvényesek abban az esetben, ha bármely okból az átadás az átvevő miatt meghiúsúl. (pl. nincs csengő, a megbeszélt időpontban az átvevő nem jelenik meg, stb.)

 

4. Az előre utalást választottam, de nem tudom milyen bankszámlára utalhatom a pénzt?

Számlatulaj.: BiFi egyesület CIB Bank: HU29 10700615-68504030-51100005

5. Hogyan tudok bankkártyával fizetni?

Bankkártyás fizetés csak közvetett módon lehetséges a PayPal internetes rendszeren keresztül. Ennek azonosítója az e-mail címünk, azaz biomacibolt@gmail.com

 

Írd meg bátran, ha bármilyen kérdésed van a honlap részletes megtekintése után!

biomacibolt@gmail.com