Fizetési és szállítási feltételek

Az adombolt.hu webáruházban leadott megrendeléseket a Magyar Posta és a Pick-pack pont szállítja a mindenkori aktuális díjazás szerint, vagy egyedi kiszállítás “INGYENES házhozszállítás”-sal,.illetve személyes átvétel.

A felmerülő postaköltséget minden esetben a vevő állja.

Személyes átvételre kizárólag az “INGYENES házhozszállítással” és csak a megadott területeken van lehetőség az előzetesen egyeztetett időpontban.

Amennyiben “INGYENES házhozszállítás”-nál a csomagot bármely okból nem sikerül átvetetni (pl. nincs otthon senki, nem működik a csengő…), akkor csak külön díj ellenében van lehetőség a csomag átvételére egy másik időpontban.

Előre utalás 4 lehetséges módja:

1. Banki átutalás más bankszámláról. Számlatul.: BiFi egyesület számlaszám: 10700615-68504030-51100005
2. Bármely magyarországi CIB bankfiókban konkrét összeg (kp) befizetése bankszámlánkra.
3. Postán (rózsaszín csekken) feladott összeg címünkre: BiFi egyesület, 2119 Pécel, Álmos vezér u. 31

4. PayPal – Internetes előre utalásos rendszer. Azonosító: biomacibolt@gmail.com

A vásárló ÁFÁ-s számla igényét lehetőleg a megrendeléssel egy időben a megjegyzés rovatban tüntesse fel, de legkésőbb 24 órán belül küldjön e-mail-t erre vonatkozóan. Amennyiben nem értesülünk az ÁFÁ-s számla igényről időben, úgy a későbbiekben nem tudjuk garantálni az utánküldést. Az üzemeltető egyesület, mivel karitatív, non-profit szervezet, ezért ÁFA mentes! Az általa kibocsátott számla csak költségként könyvelhető, de mivel ÁFÁ-t nem tartalmaz, ezért ÁFA visszaigénylésre nem alkalmas. (0% ÁFA)

A megrendelés leadásával a regisztrált vásárló a fenti feltételeket elfogadja!

PickPackPont szállítási mód választása esetén a legfontosabb, hogy a rendelés MEGJEGYZÉS rovatában adja meg az előzetesen kiválasztott átvevőhelyet, ahol a csomagot át fogja venni. Ezt a pickpackpont.hu honlapról tudja kiválasztani. Az ilyen szállításhoz a szolgáltató telefonszámot is kér, ezért kérjük, hogy azt is adja meg, ha a regisztrációnál kihagyta!

 
Díjak:
Előre utalás,  postai szállítással  1490 Ft,
Ingyenes szállítás Pécel, és Budapest XVII. kerület, ill. Maglód és Ecser!
Személyes átvétel: 2119 Pécel, Álmos vezér u. 31