Adománybolt a neten!

Adománybolt  a neten!

A BiFi ( Bibliai Ifjúsági Szolgálat Egyesület ) megnyitja adományboltját webáruház formában. Az itt megvásárolt termékek az egyesület munkáját segítik. A BiFi Szolgálat célja, hogy a fiatalokkal megismertesse a társkapcsolat építésének Bibliai alapelveit a mély válságok, a válás megelőzése érdekében. Ha Ön is egyetért azzal, hogy szükség van a párkapcsolatok megóvására és már fiatalon a tartós kapcsolatra való törekvés elősegítésére, akkor vásárlásával is támogathatja ezt az ügyet.

Árukészletünk teljes egészében magyar adományokból tevődik össze. Az adományozók magánemberek, gyülekezetek, civil szervezetek. Kizárólag jó minőségű, működőképes és használható termékeket kínálunk. Az  árainkat úgy alakítjuk ki, hogy az a legszegényebb réteg számára is elérhető legyen.

A bolt bevételével az egyesület működtetését támogatjuk. Amennyiben Ön egyetért céljainkkal és szívesen adományozna, azt itt is megteheti. Mivel adománywebáruházként működünk, elfogadunk használható játékot, működőképes műszaki cikket, háztartási kisgépet, barkács eszközöket, stb, amiket jóval a piaci ár alatt értékesítünk. Így jó minőségű dolgokhoz juthatnak azok az emberek is, akik egyébként nem engedhetnék meg maguknak.
Főbb tevékenységeink többek között: gyermekek, fiatalok támogatása, hátrányos helyzetű családok támogatása, válságban lévők segítése, adomány szétosztása a szeretetszolgálatokon, egyházakon keresztül.

További hírek